Festivalul are loc intre 23 si 26 august, la Teatrul de Vara Soveja din Constanta. Afla cine va concura.

Joi, 23 august, si vineri, 24 august, pe scena vor urca concurentii de la Interpretare. De asemenea, in concurs intra si primele piese de la Creatie.

Seara de joi, 23 august, se va incheia cu un recital in memoria lui Aurelian Andreescu. Cele mai indragite piese ale marelui artist vor fi interpretate de Adrian Daminescu, Adrian Romcescu, Ionut Ungureanu (Provincialii), Daniel Iordachioaie, George Nicolescu, Corina Chiriac, Dragos Chircu (Romanii au talent), Horia Moculescu, Alin Ignat, Alexandru Adrian.

Vineri, 24 august, vom avea parte de un concert incendiar sustinut de Paula si Ovi, scrie adevarul.ro.

Sambata, 25 august, pe scena vor urca finalistii de la Interpretare si Creatie, dar si cele 5 trupe intrate in concurs la sectiunea Rock: Zephir, din Bucuresti, Sunete’n pod, din Braila, Edict, din Chisinau, Prometeu, din Valcea, Addiction, din Braila.

La sectiunea Interpretare, intra in festival 16 concurenti: Mihaela Chisnencu, Adrian Ciuca, Cristiana Dicianu, Stefana Dragomir, Doina Ianculescu, Adnana Bianca Olariu, Alexandra Penciu, Alexandra Cristina Sipos, Iolanda Florina Ulmeteanu, Giulia Ioana Eftimescu, Rodica Elena Tudor, Simona Gianina Ion, Oana Cristina Ionita, Silvia Simina Mermeze, Gheorghe Berghian si Elena Sandu.

La Creatie intra in concurs 16 piese.

Gala laureatilor va avea loc duminica. Cel mai cunoscut festival de muzica din Romania se incheie cu un recital sustinut de Mircea Baniciu&Pacifica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.