Concertul pe care Lenny Kravitz urma sa-l sustina pe 28 septembrie in Piata Constitutiei din Bucuresti se amana pentru 2013.

Concertul lui Lenny, al doilea care l-ar fi adus in Romania, s-a amanat datorita unor obligatii contractuale ce nu au putut fi inlaturate, ce il retin pe artist pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Lenny Kravitz se afla in prezent la New Orleans, unde este implicat in productia filmului "The Butler", in care detine un rol cheie. Perioada filmarilor a fost extinsa si pe durata toamnei, iar Kravitz este obligat prin contract sa ramana in Statele Unite pentru a termina filmarile.

Biletele vandute vor fi valabile pentru data ce urmeaza a fi programata in cursul anului viitor. De asemenea, contravaloarea lor poate fi recuperata de la punctele de vanzare de unde au fost achizitionate, incepand din data de 23 august si pana pe 28 septembrie 2012, scrie agentiadepresamondena.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.