Actorul Serban Ionescu, care a fost diagnosticat in Romania cu borelioza, s-a intors, saptamana trecuta, din Germania, unde fusese plecat pentru tratament.

Noul diagnostic al lui Serban Ionescu, pus de de medicii din Germania, este de scleroza amiotrofica, asta dupa ce doctorii din Romania ii spusesera ca sufera de borelioza, boala provocata de capuse.

Catalin Dancu, avocatul care il reprezinta pe Serban Ionescu in procesul de divort, a declarat ca actorul s-a intors in tara de o saptamana si ca va urma tratamentul intr-un spital din Bucuresti, relateaza evz.ro.

Avocatul a mai spus ca actorul sta la o vila imprumutata de cel mai bun prieten al sau.

Serban Ionescu divorteaza de Magda Catone

„Sotia sa, Magda Catone, nu l-a sunat si nici nu l-a vizitat de cand el a venit din tara, de o saptamana. Din ce stiu eu, ea nu vrea divortul, insa Serban nici nu vrea sa auda, vrea sa divorteze cat mai repede. Primul termen in divort va fi pe data de 19 octombrie".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.