Zdob si Zdub, Vama, Grimus, OCS si E.M.I.L. sunt finalistele competitiei organizate de Rock FM, in urma careia va fi desemnata trupa care va canta in deschiderea concertului rock sustinut de Red Hot Chili Peppers pe 31 august in Bucuresti. 

Conform comunicatului de presa emis de Rock FM, competitia a inceput pe 6 august, cand postul radio i-a invitat pe fanii RHCP sa propuna si sa voteze, pe www.rockfm.ro, trupa pe care o doresc in deschiderea formatiei americane.

La finalul concursului au fost alese cinci trupe finaliste, in urma voturilor acordate de catre participanti pe site-ul www.rockfm.ro in proportie de 50%, la care s-au adaugat voturile unui juriu format din reprezentanti Rock FM și Emagic in proportie de 50% .

Lista cu cele cinci trupe finaliste va fi inaintata managementului trupei Red Hot Chilli Peppers, al carei vot final va desemna formatia care va canta in deschiderea concertului de pe 31 august 2012.

"E minunat ca publicul este implicat direct in procesul de selectare a trupei", a declarat, pentru Rock FM, Roman Iagupov, solistul vocal Zdob si Zdub, formatie care a mai cantat in deschiderea RHCP la Moscova.

"Pentru inceput, sa vedem cine castiga, nu ne grabim sa facem planuri. Oricum, ca si in cazul tuturor concertelor, vom incerca sa dam tot ce e mai bun in noi. Insa ne-ar placea mult daca in cadrul unor asemenea evenimente s-ar pune mai mult accent pe comunicarea dintre trupe, ne-am dori mult sa cantam poate o piesa alaturi de ei", a mai spus artistul intr-un interviu acordat www.rockfm.ro.

"Intr-o lume care sta sub semnul interactivitatii, in care granita dintre artisti si fani este trasata doar de un click de mouse, initiativa Rock FM mi se pare binevenita", a spus si Tudor Chirila, vocalul trupei Vama.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.