Fiul primarului excentric al orasului Constanta s-a gasit sa-si faca de cap pe autostrada A2 tocmai in ziua cand politia a organizat o razie.

Fiul primarului Constantei, Raducu Mazare, a fost oprit de politisti, miercuri, pe A2, dupa ce autoturismul pe care il conducea a fost surprins de aparatul radar in timp ce circula cu peste 190 de kilometri pe ora.

Autoturismul a fost oprit de politisti la kilometrul 30, iar la volan se afla Raducu Mazare, fiul primarului Constantei, Radu Mazare, relateaza mediafax.ro.

Potrivit unor surse din politie, tanarul, care nu avea actele la el, le-a spus politistilor ca, in momentul in care masina sa a fost inregistrata de radar, nu conducea el, ci un un prieten de-al sau. Raducu Mazare a explicat ca acestuia i s-a facut rau, pe motiv ca petrecuse intr-un club si a fost nevoit, pentru a preveni un eventual accident, sa treaca el la volan.

Prietenul lui Raducu Mazare a sustinut, la randul sau, declaratia soferului, drept pentru care politistii i-au ridicat lui permisul de conducere, si nu fiului primarului Constantei.

Cu toate acestea, spun politistii, imaginile surprinse de camera video a aparatului radar vor fi analizate joi, in asa fel incat sa se stabileasca exact cine a condus. Tot joi, Raducu Mazare si prietenul sau vor fi chemati pentru a fi confruntati.

Auturismul Jaguar condus de Raducu Mazare este inregistrat pe numele societatii de leasing "Tiro Plastic" SRL.

Fiul primarului Constantei a implinit 18 ani pe 31 ianuarie si permisul i-a fost suspendat pe 17 mai dupa ce a fost prins de radar cu 170 de kilometri la ora, relateaza adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.