Considerata drept una dintre cele mai sexy vedete hollywoodiene, stralucitoarea actrita Sandra Bullock are un venit anual de invidiat. Frumoasa femeie castiga, in medie, intr-un an aproximativ 30 milioane de dolari. Cu toate acestea, Sandra nu este un star zgarcit si deseori face donatii substantiale pentru oamenii cu nevoi speciale. De data aceasta, doamna Bullock a oferit un milion de dolari Crucii Rosii americane pentru a veni in ajutorul victimelor valurilor uriase (tsunami) din Asia. "Sandra Bullock a contactat Crucea Rosie saptamana trecuta pentru a ne oferi aceasta suma. Sandra este un model de generozitate umana", au precizat reprezentantii organizatiei americane, intr-un comunicat oficial.

Potrivit Crucii Rosii, aceste fonduri vor fi folosite pentru asistenta tehnica si financiara in operatiunile de salvare si ajutorare din Asia. Dupa cum se stie, Sandra a mai donat in trecut aceeasi suma pentru ajutorarea victimelor atentatelor din 11 septembrie 2001. Gestul starului american a fost urmat de acela al unor cunoscuti cantareti englezi, care vor organiza un concert de caritate, pe 22 ianuarie, pe celebrul stadion Millennium din Cardiff. Printre participanti se vor numara Cliff Richard, Boy George si cantareata de opera Russell Watson, iar banii stransi vor fi donati victimelor napastuite de tsunami. De asemenea, vedete din Hong Kong au facut pana in acest moment donatii a caror valoare a atins suma de 50 milioane de dolari.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.