Pentru trupa Hi-Q, anul care tocmai s-a incheiat a fost unul plin. Nicoleta, Florin si Mihai au lansat in vara trecuta un nou album, devenind ulterior si gazdele unui show nou la Acasa TV ("Indragosteste-ma de tine"), alaturi de Loredana si Lucian Viziru.

In prima luna a noului an, atunci cand majoritatea artistilor din industria muzicala romaneasca iau o pauza dupa concertele sustinute cu ocazia Sarbatorilor de iarna, Nicoleta, Florin si Mihai vor pleca in Statele Unite. Nu pentru a canta, ci pentru a se bucura de un binemeritat concediu de odihna. Este vorba de o vacanta pe care cei trei au planuit-o inca din vara, cand nu prea au avut timp sa se odihneasca. Cum era de asteptat, "Gasca" celor de la Hi-Q are de gand sa se distreze la maximum in aceasta vacanta, asa cum numai ei stiu sa o faca. Ei s-au decis sa-si petreaca vacanta in trei si nu separat, pentru ca se inteleg si se distreaza foarte bine in actuala formula.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.