Antena 1 ofera telespectatorilor sai vineri, 25 noiembrie, de la ora 20.30 si duminica, 27 noiembrie, de la 21.30, primul thriller produs in Romania special pentru televiziune, miniseria "Un caz de disparitie". Subiectul peliculei e inspirat din cazul real cutremurator al familiei din Mangalia, disparute in anul 2004 si ale caror cadavre: sot, sotie si o fetita au fost gasite dupa saptamani de cautari.

Distributia filmului, alcatuita dupa numeroase probe, contine nume sonore: Diana Munteanu, Andi Vasluianu, Tania Filip, Razvan Oprea, iar regia e semnata de Dan Paduraru. Rolul politistului Bogdan Dragulescu este interpretat de Andrei Vasluianu (cunoscut din productii de succes ca "Furia" si "Milionari de weekend") care filmeaza si in noua productie a lui Francis Ford Coppola, "Tinerete fara tinerete".

Personajul sau incearca sa descopere itele extrem de incurcate ale unei istorii dramatice, ajutat de Diana Munteanu, care joaca rolul politistei Dana Matei. Tot un rol principal, cel al Catalinei Ionescu, joaca si Jojo. "Este o provocare, pentru ca e un personaj absolut diferit de tot ce am interpretat eu pana acum", spune vedeta Antenei 1 despre acest rol. La randul ei, Diana Munteanu s-a declarat entuziasmata de implicarea ei in productie: "Am fost distribuita in cateva productii cinematografice americane, dar in "Un caz de disparitie" am jucat primul meu rol principal. M-a sunat Dan Paduraru, mi-a oferit rolul politistei din film si am acceptat oferta imediat".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.