Mai multe cupluri care castigatu milioane de dolari s-au despartit in anul trecut. Tom si Katie, Heidi si Seal, Robert si Kristen. Dar asta inseamna ca alte cupluri au ocazia sa se intre in topul Forbes.

Pe primul loc in topul cuplurilor cel mai bine platite s-au clasat Jay-Z si Beyonce, care impreuna au castigat din mai 2011 pana in mai 2012 peste 78 de milioane de dolari.

Pe locul 2 s-au clasat Gisele Bundchen si Tom Brady. Supermodelul si jucatorul de fotbal american au acumulat peste 72 de milioane de dolari (Gisele a contribuit cu 45 de milioane de dolari, iar Brady cu 27).

Urmeaza David si Victoria Beckham cu venituri totale de 54 de milioane de dolari, din care doar 8 milioane au fost adaugate de diferitele activitati ale Victoriei.

Pe primele cinci locuri in topul celor mai bogate cupluri se mai claseaza cuplul Pitt/Jolie cu castiguri de 45 de milioane de dolari si, in cele din urma, Will Smith si Jada Pinkett-Smith, care au reusit din difertele lor onorarii de actori sa stranga in pusculita aproximativ 40 de milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.