Artistii romani au inceput sa-si asigure nu numai casele si masinile, ci si picioarele, sanii, vocea sau viata. In caz de deces, banii le revin parintilor, copiilor sau chiar... iubitelor. Ca sa va faceti o idee cum decurg lucrurile in strainatate, incepem prin a va spune asa, de incalzire, ca actrita Jennifer Lopez si-a asigurat funduletul obraznic pentru fabuloasa suma de sase milioane de dolari.

IN PAS CU MODA

Cat ii priveste insa pe ai nostri ca brazii, precizam ca doar interpretii care au locuit si prestat in strainatate, preluand, astfel, cate ceva din mentalitatea tarilor-gazda, au urmat exemplul omologilor lor de peste Ocean. Pe sume mai mici, ce-i drept, in functie de buget. La acest capitol, in topul romanilor, se afla celebra solista Aura Urziceanu, care si-a pus vocea la adapost contra sumei de 1.000.000 de dolari!: "Cand aduc de la medic scutire ca n-am voie sa cant, organizatorii primesc despagubiri de la compania de asigurare". Sa rezumam: daca da gripa peste tine, nu mai esti nevoit sa canti cu nasul infundat sau cu dureri de sale. Pentru asta trebuie insa sa cotizezi, lunar, cu o suma fixa.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.