Pianista Mihaela Ursuleasa a fost inmormantata, vineri, pe Aleea Artistilor de la cimitirul Bellu din Bucuresti.

Slujba de inmormantare a pianistei a avut loc la capela cimitirului Bellu, de la ora 9:30, ceremonia religioasa fiind urmata de omagierea artistei de catre apropiati, scrie MEDIAFAX.

Alaturi de fetita pianistei, Stefanie, si de mama acesteia, Agripina, la inmormantare au fost prezenti si soprana Felicia Filip si dirijorul Horia Andreescu.

Totodata, scriitorul Ion Topolog, de la Centrul Cultural Reduta din Brasov, a anutat cu aceasta ocazie ca va face demersurile necesare pentru organizarea unui concurs international de pian care sa poarte numele Mihaelei Ursuleasa. Concursul ar urma sa aiba loc la Brasov, orasul natal al Mihaelei Ursuleasa, aceasta initiativa fiind o dorinta exprimata de artista.

Mihaela Ursuleasa a fost inmormantata intr-un loc de veci care apartine familiei pianistei si in care sunt inmormantati si bunicii artistei.

Inmormantarea a avut loc in jurul orei 11:00, pianista fiind aplaudata de zeci de admiratori veniti la ceremonie, pe fundalul salvelor de tun, trase de regimentul de garda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.