Emisiunea "Burlacita" se intoarce cu al doilea sezon, iar protagonista este una dintre asistentele lui Mihai Morar in emisiunea "Rai, da` buni".

Catalin Botezatu a inceput deja filmarile pentru cel de-al doilea sezon al reality-show-ului „Burlacita”. Emisiunea a fost pentru prima data difuzata in vara anului trecut si a avut-o ca protagonista pe Bianca Dragusanu.

Noua Burlacita a Romaniei este Rodica Miron, blonda din emisiunea „Rai, da’ buni”, de la Antena 2, unde interpreteaza rolul uneia din asistentele lui Mihai Morar.

Tanara a fost recomandata chiar de Catalin Botezatu. Filmarile au inceput deja, iar primele episoade vor fi difuzate, cel mai probabil, din septembrie, odata cu noua grila a Antenei 1.

Singura diferenta majora fata de emisiunea de anul trecut este ca programul nu se va mai numi „Burlacita”, ci „Frumoasa si bestialii”, semn ca s-a pierdut, se pare, licenta de folosire a titulaturii „Burlacita”, din pricina neregulilor cauzate de Bianca Dragusanu anul trecut, scrie agentiadepresamondena.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.