Infidelitatea poate sa faca ravagii in viata ta personala, dar la Hollywood, poate sa-ti afecteze si viata profesionala.

In urma cu cateva saptamani, Kristen Stewart fusese numita cel mai bine platita actrita de la Hollywood si se muta impreuna cu iubitul ei de 5 ani, Robert Pattinson. Apoi presa de scandal a scris despre aventura pe care a avut-o cu regizorul Rupert Sanders, iar Kristen s-a transformat in "cea mai detestata actrita de la Hollywood"

"Kristen este cea mai urata femeie de la Hollywood. Femeile cautau demult un motiv sa nu o placa, iar acum l-au gasit. Multe fane ale lui Robert Pattinson ii vor boicota filmele. Ii va fi foarte greu sa se refaca, atat personal, cat si profesional", relateaza The Sun, citand o sursa din lumea filmului.

Daca acest lucru se va intampla, regizorii se vor gandi de doua ori inainte sa o distribuie in filme noi.

"Si profesionalismul ei va fi pus la indoiala, tinand cont ca aventura a fost cu regizorul filmului "Alba ca Zapada și vanatorul", Rupert Sanders", mai scrie presa straina, relateaza evz.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.