Revenind la "Tradati in dragoste": fratilor, mi-e o mila de Ernest de mi se rupe inima. Sa va explic. Am vazut o editie a emisiunii filmata in orasul Alexandria. Suspectul era de-acolo si, normal, detectivii au fost nevoiti sa mearga sa-l urmareasca la el acasa, ca asta le e meseria si e, se pare, mult mai grea decit a multor cetateni care isi permit luxul de a sta la cafele si tigari, sub nasul sefilor (asta, evident, cind n-au probleme personale de rezolvat pe Internet).

Ernest insa a ramas in Bucuresti, de unde, dupa doar doua zile de urmarire, a fost chemat in regim de urgenta la Alexandria, pentru confruntarea dintre suspect, amanta si sotie. Va dati seama ca Ernest nu se asteptase sa fie chemat atit de repede, din moment ce urmaririle astea dureaza, de regula, vreo zece zile. Poate isi facuse, saracul, planuri, poate avea treaba in Bucuresti... In zadar, a fost nevoit sa se conformeze si inca foarte rapid, ca sa-i prinda pe faptasi la locul adulterului. De-aia zic: Ernest are o viata foarte grea.

La orice ora din zi si din noapte, el poate fi sculat, in cel mai brutal mod, din asternuturi, si chemat imperativ la datorie. Cum care datorie? Aia de a distruge cupluri. Oameni buni care apelati la „Tradati in dragoste", v-ati gindit vreo clipa ca, daca v-ati abtine sa va spalati ciorapii (si zic ciorapii strict din delicatete) in fata intregii natiuni, ati salva viata (personala a) unui om? Cetateni, salvati-l pe Ernest! Bineinteles, daca nu vreti sa ma enervez si sa-i chem pe pateticii de la „Povestiri adevarate" sa-l salveze rasucindu-i toporul in rana!

Intr-o seara, am vazut aceeasi stire si la Prima TV, si la Antena 1. Sigur, e ceva normal ca televiziunile sa preia aceeasi informatie, atunci cind e vorba de evenimente importante pentru tara. Acum sa va spun care era stirea: Adrian Copilul Minune are o noua afacere. Bunul lui prieten, Freddy, si-a deschis un club si i-a propus lui Minune 50% din incasari in schimbul unor cintari la fata locului. Telespectatorii au aflat, cu aceasta ocazie, ceva dupa care le ardea buza de foarte multa vreme: ca pe Adrian Minune nu l-au schimbat banii.

La Antena 1, Copilul ne-a spus si o poezie din care, pe motiv de stupoare, n-am retinut decit doua versuri: „Taticul manelelor/La Observator". Apoi, ni s-au oferit cu generozitate niste imagini dintr-un recital. Imagini in care Minune primea de la o duduie bani de-o dedicatie, apoi striga: „Pentru cea mai frumoasa domnisoara, Daniela, care este ziua ei! Mi-a dat 50 euro!" Ce sa zic, felicitari, Anteno, complimente, Primo TV, pentru discernamintul cu care le dati lu’ telespectatori sa maninca si gura lor stiri de maxima importanta pentru tara. Data viitoare cind mai face Minune vreo ghidusie, va asteptam cu talk-show-uri si editii speciale!