Monica Birladeanu este in al noualea cer de fericire: acum cateva zile a fost anuntata ca a obtinut un rol in "Lost", serialul care a innebunit America si care poate fi urmarit de romani la televiziunea nationala si pe AXN.
De la sfarsitul saptamanii trecute, Monica "s-a mutat" in Hawaii, unde a inceput filmarile la serialul "Lost", productie difuzata in SUA, pe ABC, la ora de maxima audienta. Serialul, care a castigat anul trecut sase premii Emmy, prezinta povestea a 48 de naufragiati pe o insula din sudul Pacificului. Pentru rolul bogatei italiance Gabriella Busoni, Monica a avut de trecut mai multe auditii.

"Cu fiecare proba pe care o treceam, mai primeam o scena in plus, asa incat la un moment dat am avut patru scene de jucat, toate emotionale. April Webster, una din cele mai importante directoare de casting din America, si producatorii au vrut sa vada tot felul de stari emotionale, disperare, devastare, determinare... toate caracteristice personajului pentru care se organizasera auditiile", povesteste Monica.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.