Presa mondena de la Hollywood a prins de veste ca Tom Cruise deja isi trateaza inima franta cu o idila cu o actrita tanara din Nicaragua.

RadarOnline relateaza ca Yolanda Pecoraro, in varsta de 27 de ani, este noua iubita a lui Tom Cruise. Ce o recomanda pentru acest "rol" este in special faptul ca apartine Bisericii Scientologice.

Sursele confima ca Pecoraro este de fapt o "printesa" a scientologiei si ca s-a inscris la cursurile bisericii cand avea 13 ani. Tom Cruise si Yolanda pecoraro se cunosc din 2004, cand au fost amandoi prezenti la deschiderea unui centru scientologic in Spania.

Alte zvonuri spun ca Biserica Scientologica este foarte nemultumita de atentia mediatica din ultima vreme si vrea ca lucrurile sa linisteasca. De aceea ii recomanda lui Cruise ca viitoare sa prietena/sotie sa fie deja o membra a bisericii.

Pentru a evita pe viitor alte scandaluri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.