Refuzul profesorilor de a se intoarce la catedre le-a dat posibilitatea elevilor sa intre mai repede in atmosfera de vacanta. inca liceana, Denisa de la Bambi nu a facut exceptie, mai ales ca, spune ea, greva este un moment potrivit "de invatat cum sa te distrezi!". Eleva in clasa a XII-a la Liceul de Muzica "Dinu Lipatti" din Bucuresti, Denisa Tanase se "lupta" zi de zi cu grijile vacantei. Cum altfel decat relaxandu-se in Mall, loc unde are toate posibilitatile sa-si alunge plictiseala. impatimita dupa patinaj, pana cand patinoarele in aer liber vor fi functionabile, Denisa si sora ei Raluca "zburda" pe patinoarul artificial din Mall, intre o cazatura si doua autografe.

Tot acolo face inventarul magazinelor si isi organizeaza toate "cursurile de barfa" - intalnirile cu prietenii sai. Programul de vacanta este condi-mentat cu ore de "cultura generala" - la cinematograf si de sport - la sala de bowling din Plaza Romania, unde isi verifica periodic cunostintele in "educatie fizica". Dupa asa zile pline de distractie, Denisa se intoarce acasa la fel de obosita ca dupa o zi de "Teorie si compozitie muzicala" - profilul ei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.