La doi ani de la moartea cantaretei, procurorii Parchetului Capitalei au dispus neinceperea urmaririi penale in cazul lui Petru Mircea, a Mariei Mircea si a Bertei Slav pentru determinarea sau inlesnirea sinuciderii Madalinei Manole.

Decesul canteretei „nu a fost consecinta vreunei fapte prevazute de legea penala”, spun procurorii, care au dispus si neinceperea urmaririi penale pentru determinare sau inlesnire a sinuciderii fata de Berta Adriana Slav.

"Din ansamblul actelor efectuate in cadrul dosarului nu au rezultat indicii cu privire la savarsirea unei infractiuni contra vietii a carei victima sa fi fost numita Mircea Magdalena Anca. De asemenea, nu au rezultat indicii cu privire la savarsirea infractiunii de determinare sau inlesnire a sinuciderii de catre numitii Mircea Petru, Mircea Maria, Slav Berta Adriana sau alte persoane", au stabilit procurorii Parchetului Capitalei, relateaza evz.ro.

Magdalena Anca Mircea, cunoscuta publicului drept Madalina Manole, s-a sinucis in dimineata de 14 iulie 2010, chiar de ziua ei de nastere. Cantareata a fost gasita moarta de sotul acesteia, in locuinta lor din Otopeni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.