De cand a ajuns in Italia, Cristina Cepraga, alias Kitty, se bucura din ce in ce de mai mult succes. Frumoasa blonda isi cladeste incetul cu incetul o cariera artistica solida in Italia. Dupa ce a jucat in filmul "Bad Brains", Kitty a primit de curand unul din rolurile principale in vestitul serial de televiziune, "Carabinieri". "Carabinieri" e unul din cele mai cunoscute seriale de televiziune din Italia, intrand in al saselea an de difuzare la Canale 5.

Daca pana acum regizorul acestei productii a fost Raffaele Mertes, pentru noul an regia e semnata de Sergio Martino, omul care se pare ca va aduce multe schimbari in bine serialului. Tot referitor la noul sezon din "Carabinieri" avem si noi, romanii, un motiv de mandrie: Kitty Cepraga este interpreta unui personaj principal in episodul "Guvernanta". Fosta VJ-ita MTV Romania o intruchipeaza pe Ludmila, o rusoaica in aparenta blanda. insa in spatele frumusetii si inocentei personajului interpretat de Kitty se ascunde un spion care e mana-n-mana cu mafia italiana.

Dar cel mai greu lucru pentru Kitty nu sunt zilele lungi de filmare, ci faptul ca de 11 luni nu s-a mai intors acasa. "Cel mai dor imi este sa joc in limba romana. Cu replicile in italiana, oricat de bine am invatat limba, nu e la fel de usor. N-am scapat inca de accentul romanesc, dar nu ma deranjeaza", spune Kitty.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.