Editia din acest an va oferi o noua surpriza fanilor genului dubstep: inimitabilul producator din Birmingham, Emalkay, va face parte din programul festivalului.

in afara de acest maestru dubstep, organizatorii au anuntat astazi alti invitati nou-adaugati. Pe 23 august, la scena mare a Peninsulei, cumparatorii de bilete vor avea ocazia sa auda cum suna noul album Zdob si Zdub.

Printre formatiile de top, atunci cand e vorba de recitaluri live, ii gasim si pe cei 11 membri ai Irie Maffia din Ungaria. Imbinatia perfecta dintre hip-hop, rock si funk pe o muzica bazata pe reggae si dancehall este ceea ce ii va face irezistibili pe Sena, MC Columbo &Co, in data de 25 august la Peninsula!

Oferta muzicii electronice include anul acesta si un set a lui Val LAVILLE aka Vali BARBULESCU. Pe 25 august petrecerea continua cu duo-ul Gojira si Planet H. In ultima zi de Peninsula 2012 muzica electronica din Romania va fi reprezentata de DJ Optick al carui sound, asa cum spune artistul, este "friendly" pentru radio si rupe orice ring de dans!

Trupa de underground Travka mai vine la Peninsula 2012 pe 24 august! Un costum de calitate de la croitor, paine proaspata de la brutarie si rockabilly de la Mystery Gang! – acesta e motto-ul trupei de rockabilly infiintata in 1998. Cu peste 1600 de concerte la activ, formatia din Ungaria a demonstrat ca stie reteta succesului, iar la Peninsula va aduce piesele de pe noul album in concertul din data de 24 august.

O portie de blues vor primi peninsularii pe 26 august, din partea lui Marcian Petrescu – cotat drept cel mai bun muzician de blues din Romania – si Trenul de Noapte.

Printre artistii care vor concerta intre 23 si 26 august la Festivalul Peninsula se numara Children of Bodom, New Model Army, Netsky, Dirtyphonics, ATB, Babylon Circus si N.O.H.A.

Biletele pentru Peninsula 2012 au fost puse in vanzare in reteaua de magazine Eventim si pe www.eventim.ro. Pana pe 1 august costul unui abonament este de 100 de lei si a unui bilet de o zi 40 de lei, iar dupa aceasta data, respectiv in timpul desfasurarii evenimentului, tichetul valabil 4 zile va costa 150 de lei, iar cel de o zi – 60 de lei.

Citeste si:
Massif free your wild side
Massif free your wild side

Festivalul Peninsula 2012 va avea loc intre 23 si 26 august pe malul Muresului, in vecinatatea Complexului de Agrement Weekend din Targu Mures.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.