Potrivit unei controversate biografii, cei doi artisti au avut o legatura sentimentala care i-a facut sa fie "obsedati unul de celalalt".

"Mick si David erau, realmente, obsedati sexual unul de celalalt. Desi dormeam in acelasi pat cu el de foarte multe ori, am sfarsit prin a-i privi in timp ce faceau sex", a declarat Ava Cherry, o cantareata din trupa lui David Bowie, care a trait cu familia sa pentru o perioada.

Citatele apar in biografia intitulata "Mick: Viata salbatica si geniul nebun al lui Jagger", scrisa de Cristopher Andersen, relateaza evz.ro.

Autorul biografiei pretinde ca Jagger si Bowie au avut o relatie sentimentala in urma cu 40 de ani. Cei doi s-au cunoscut in 1973, la un concert sustinut de David Bowie.

Relatia s-a rupt atunci cand Angie Bowie, care era casatorita cu David la acea vreme, i-a gasit pe cantareti dormind in acelasi pat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.