Am incremenit, simbata seara, cind, la 'Surprize, surprize', Andreea Marin a anuntat ca in casele unor telespectatori s-au montat, cu ajutorul unor complici, camere ascunse. M-au apucat frisoanele, m-a sufocat panica atunci cind Zina Matusilor Care si-au Regasit Nepotii a ciripit, aratindu-ma cu degetul din televizor, Poate esti tu! Sau poate tu! Nu numai tu esti cu ochii pe noi, si noi sintem cu ochii pe tine!. Brrr!

Ulterior s-a dovedit ca n-am fost eu, ci o batrinica extrasa din miezul targetului, dar asta nu-nseamna ca spaimele mele au incetat. Inca mai visez noaptea ca (daca nu ma-nsel, impotriva legii!) Andreea Marin mi-a montat o camera ascunsa-n sufragerie si o sa ma vada cu ochii ei cum ma strimb de cind incepe si pina se termina emisiunea ei lacrimogena, asta in cazul in care o urmaresc vreodata pina la capat. Si cine stie daca n-o sa se intimple simbata viitoare.

Exista o televiziune care se cheama N24. Exista la televiziunea N24 o emisiune care se cheama "Dosarele N24". Exista la pupitrul de prezentare al emisiunii "Dosarele N24" de la televiziunea N24 o doamna care se numeste Miruna Munteanu. Exista mai multe metode de a lupta impotriva bietului ,pe care, iar doamna Munteanu a consacrat-o pe una dintre cele mai subtile, adresindu-se unui invitat in felul urmator: Inainte de asta, ati mai citit un citat mare din care nu am inteles cui il atribuiti. Vorbesc de doamna Miruna din care a fost prima oara cind am vazut-o la televizor. Si ultima, normal.

Deci, am obsevat o chestie: aia de la "Tradati in dragoste" ne pacalesc. Sa va explic de ce. In ultima editie a emisiunii, l-au aratat pe suspect, in prima zi de filaj, de mina cu o domnisoara. Cum credeti ca au comentat faza asta? Cica intre cei doi nu pare a fi ceva special. Ma rog, nu stiu daca astea au fost cuvintele, dar ideea asta era.

Evident, putin mai tirziu s-a dovedit ca intre cei doi era ceva nu special, ci chiar foarte special, adica un ditamai amantlicul. Inteleg de ce ne-au pacalit: era de-abia inceputul emisiunii si, daca recunosteau adevarul, ar fi fost nevoiti sa traga concluziile, s-o invite pe sotia vinovatului sa-i dea traditionalele posete-n cap si sa se duca acasa, la culcare. Dar ar fi putut macar s-o faca mai subtil, aratind niste imagini in care aia nu se tineau de mina.

Cum spuneam, se pare ca ne iau de fraieri si incearca sa ne imbrobodeasca pe fata. Degeaba. Nici o sansa sa ni-i arate, in viitor, pe unii cum se pupa salbatic si sa ne convinga ca, de fapt, domnul i-a sarutat politicos mina doamnei cu care nu are nimic special.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.