Rihanna i-a dat in judecata pe fostii ei contabili, pe care ii acuza ca i-au provocat prejudicii de cateva zeci de milioane de dolari.

Contabili au fraudat-o pe Rihanna prin falsuri in inregistrarile contabile si prin faptul ca nu i-au recomandat sa isi reduca cheltuielile cand turneul ei din 2009 incepuse sa devina neprofitabil, scrie adevarul.ro.

Potrivit documentelor depuse la tribunal, Rihanna a angajat cabinetul de contabilitate Berdon LLP in 2005, cand ea era o adolescenta de 16 ani din Barbados, sosita in America pentru a-si lansa cariera de cantareata. Contractul a fost incheiat in 2010.

In cei cinci ani in care au lucrat pentru Rihanna, contabilii ei si-au incalcat in mod repetat angajamentele, au savarsit abuzuri si infractiuni, si-au acordat comisioane exorbitante, au infiintat firme fara sa analizeze efectele pe care acestea le aveau asupra averii artistei si nu au completat si expediat documentele anuale pentru fiscul american.

Procesul a fost deschis la Tribunalul din Manhattan, New York. Rihanna a solicitat despagubiri - a caror valoare nu a fost data publicitatii - de la cabinetul de contabilitate Berdon LLP din New York si de la doi contabili.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.