Stufstock 10 anunta inca trei confirmari pentru line-up-ul festivalului.

Gandul Matei s-a infiintat in 1996, in Republica Moldova, din pasiune pentru muzica. De-a lungul timpului, trupa si-a schimbat componenta, pentru a ajunge acum la o formula de succes: Nicu Tarna - voce, Sergiu Iarovoi - chitara, Igor Cristov - clape, Sergiu Rusu - bas, Iurie Berdea – tobe si Ghenadie Cazac – trompeta. Primul album "Cu gandul la ea” a fost lansat in 2000 si le-a confirmat valoarea pe piata muzicala. Au urmat alte 3 albume, compuse in stilul care i-a consacrat: "La Ciocana”- 2004, "Ghem in ghem”- 2005 si "In profil”- 2008.

Vendetta
este o trupa hardcore din Sofia, infiintata in 2001. Recunoscuta pentru stilul unic si piesele cu mesaj profund, Vendetta a colaborat de-a lungul timpului cu trupe precum Last Hope si Skinflick, cu Outrage si cu Born from Pain.

Trooper este una din cele mai cunoscute trupe de heavy metal din Romania. Cu o experienta de 16 ani in spate, formatia targovisteana se poate lauda cu faptul ca a urcat pe scena alaturi de trupe ca Iron Maiden, Judas Priest, Scorpions, Nazareth, Whitesnake, WASP, The Cult, Prodigy, Sepultura sau Manowar.

Cu mai mult de 5 albume de studio, un album conceptual opera rock ”Poemele Valahiei”, 5 EP-uri si albumul aniversar Live ”15”, Trooper a devenit un adevarat icon al genului, cu mii de fani in Romania, numeroase premii in topuri de specialitate, concerte si turnee nationale.

Biletele pentru festival au fost deja puse in vanzare si sunt valabile pentru zilele de concert din 27 si 28 iulie. Acestea pot fi achizitionate de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, myticket.ro si bilete.ro, precum si prin partenerii acestora. Pretul unui bilet/zi este de 65 lei, iar pretul unui abonament in perioada de presale este de 99 lei (22 iunie - 8 iulie).

Citeste si:
Solistul formatiei Trooper, dupa tragedia din Caracal: Vreau sa vad...
Solistul formatiei Trooper,...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.