Pe 29 iunie, realizatorul TV a fost condamnat la 2 ani si 6 luni de inchisoare cu suspendare.

Sentinta Judecatoriei Brasov a fost atacata cu recurs de urmasii lui Stefan Balog, unul dintre cei trei decedati in accidentul rutier provocat anul trecut de catre Huidu, relateaza evz.ro.

Sentinta Judecatoriei Brasov a fost atacata cu recurs de catre Mircea Balog si mama lui. Dosarul a fost depus la Judecatorie, iar dupa intocmirea hotararii acesta va fi inaintat Curtii de Apel, instanta care va judeca recursul”, a declarat, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Judecatoriei Brasov, Anda Sanpetru.

Vinerea trecuta, imediat dupa pronuntarea sentintei, urmasii familiei Balog s-au aratat revoltati de sentinta data spunand ca vor face recurs.

Consider ca nu i s-a facut dreptate tatalui meu si o sa facem recurs. Cer pedeapsa cu inchisoarea. Doresc pedeapsa maxima si consider ca nu a fost o judecata dreapta. Sunt total nemultumit”, declarat Mircea Balog dupa pronuntarea sentintei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.