Sarmantul brunet a venit insotit, sambata seara, la Club Imperial, de o blonda, de care nu s-a dezlipit deloc si pe care a invitat-o la dans in timpul recitalului sustinut de trupa DJ Project. Cu toate acestea, el a declarat, de curand, ca nu reuseste sa se lege de nimeni: "Parca as fi blestemat, nici o tipa nu sta cu mine mai mult de trei zile!".

Nici colegul sau de la Flamingo Boys, Cornel Pasat, nu are o perioada prea buna in ceea ce priveste amorul. Desi stripper-ul nu ''ingropase'' definitiv relatia cu fosta lui iubita, Oana Roman, lucrurile s-au schimbat in ultima perioada. Geloasa pe numeroasele sale admiratoare, aceasta i-a interzis cu desavarsire sa o mai pomeneasca in interviuri. ''Oana este foarte suparata pe mine. M-a acuzat ca ma folosesc de ea pentru a-mi face publicitate. Este o aberatie", ne-a marturisit Cornel.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.