Fosta logodnica a lui Florin Birica, castigatorul primei editii a "Dansez pentru tine", spune ca acesta a mintit ca ar fi orfan.

Ana Maria a povestit ca Florin Birica vorbea in fiecare zi cu mama sa la telefon, desi in emisiune a declarat ca nu isi cunoaste mama.

Prezentarea lui Florin Birica pe site-ul "Dansez pentru tine":

"Are 20 de ani, este din Iasi si la varsta de 2 luni a fost abandonat de parinti. Pina la 7 ani a trait la Leaganul de copii Sfintul Andrei, iar apoi a fost transferat la Centrul de Plasament Bogdanesti unde traieste si acum"

„Spunea ca nu-si cunoaste mama, dar mintea. Vorbeau mereu la telefon, iar, dupa ce a castigat, ea a cheltuit din banii pe care i-a facut el dansand! Eu, din tot concursul, m-am ales doar cu un telefon, un tricou si o pereche de papuci”, a declarat Ana Maria, citat de evz.ro.

Cu banii castigati, Birica a cumparat o garsoniera in Iasi si ar fi vrut sa se insoare cu logodnica sa. Acesta insa s-a suparat cand Ana-Maria a cerut sa fie trecuta co-proprietar pe casa. Motiv pentru care a anulat logodna si a dat-o afara din casa.

Florin Birica a castigat prima editie a concursului "Dansez pentru tine" alaturi de Andra.

Citeste si: Castigatoarea de la "Dansez pentru tine" si-a dat in judecata mama


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.