Liderul Guns N’Roses, Axl Rose, vrea sa aiba in camera din spatele scenei de la Bucuresti doua vaze a cate 18 trandafiri, albi si rosii.

Alte cerinte ale starului ar fi serviciile unui chiropractician, ale unei maseuze si un asistent de garderoba care sa calce sau sa coasa lucruri daca va fi nevoie.

Trupa a solicitat construirea a noua camere in spatele scenei dintre care trei vor fi la dispozitia lui Axl, una pentru echipa de tehnicieni, iar restul vor fi folosite pentru relaxare (salon de masaj, sala de mese, garderoba).

Incaperea in care Axl Rose va petrece cateva ore va trebui sa fie suficient de spatioasa incat opt persoane sa nu se simta inghesuite in ea, sa aiba obligatoriu florile mai sus mentionate, amestecate si puse in doua vaze, baie cu dus, o canapea, doua fotolii, o masuta de cafea si bineinteles, aparat de aer conditionat. Se pare ca Axl si trupa se tem de canicula, deoarece au solicitat ca temperatura in toate camerele sa sa fie reglata la 22 de grade C, scrie evz.

In ceea ce priveste meniul, Guns N’Roses nu sunt mofturosi atata timp cat mancarea este sanatoasa si proaspat gatita. Iar ca bauturi, Axl doreste sa aiba la dispozitie o sticla de sampanie de lux, una de vodca, una de vin rosu, una de tequila, cola fara zahar, bauturi energizante, limonada si mai multe tipuri de bere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.