Un post de televiziune american tocmai il angajase pe fiul lui Ozzy Osbourne sa prezinte o emisiune, cand s-a aflat despre diagonisticul sau: scleroza multipla.

Prezent in emisiunea lui Ellen DeGeneres, Jack Osbourne a vorbit despre felul in care postul de televiziune a organizat concedierea sa, relateaza contactmusic.com.

"Am obtinut o slujba chiar in perioada in care am fost diagniosticat si compania nu a crezut ca pot duce la bun sfarsit aceasta slujba. Ceea ce m-a enervat cel mai mult a fost ca nu pot sa imi spuna mie ce pot si ce nu pot face. Nu m-au sunat in niciun moment. Totul s-a intamplat prin agenti si avocati - asta chiar m-a jignit", i-a spus Jack lui Ellen.

Publicatia "The Sun" a dezvaluit ca emsiunea de care vorbea Jack este "Stars Earn Stripes", de la NBC, desi fiul lui Ozzy nu a vrut sa dezvaluie informatia aceasta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.