La aproape 10 ani de la ultimul concert sustinut in aer liber, in capitala, trupa de hip-hop va urca pe scena principala a B’ESTFEST.

20 de ani de cariera, 10 albume de studio, peste 1 milion de unitati vandute, peste 80 de milioane de view-uri pe YouTube, peste 400.000 de fani pe Facebook… pe scurt, B.U.G. Mafia. Un nume care nu mai are nevoie de prezentare.

Despre ce a ajuns sa insemne B.U.G Mafia pentru Romania, pentru fani si nu numai, baietii spun:

"Acum, la 20 de ani de cand am inceput, povestea trupei B.U.G. Mafia pare ireala si daca nu ar exista piesele, clipurile, concertele, articolele din presa, aparitiile TV si nu in ultimul rand, fanii trupei si ai muzicii B.U.G. Mafia, ar fi foarte probabil ca cineva care ar auzi pentru prima data acest nume si ce sta in spatele lui sa creada ca e vorba despre ceva iesit din imaginatia bogata a unui scenarist”.

Dupa 8 ani de asteptare, BUG Mafia revine "Inapoi in viitor"

Alaturi de B.U.G. Mafia, pe afisul editiei din acest an a B’ESTFEST Summer Camp se vor regasi nume precum PULP, GARBAGE, ROYKSOPP, CARO EMERALD, MODESTEP, SELAH SUE, BOOKA SHADE, MILOW, SKINDRED, DOPE D.O.D., TROLLEY SNATCHA, ANDY C, KREATOR, MESHUGGAH, sau MOONSPELL.

Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, pe www.myticket.ro si in retelele afiliate, la pretul de 125 de lei pentru o zi si 265 de lei pentru trei zile, 15 lei fiind valoarea voucherului de camping.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.