Solistul formatiei Iris a vorbit intr-un interviu despre conditia industriei muzicale actuale in Romania, dar si in lume.

Intrebat daca s-au gandit vreodata sa se adapteze la muzica comerciala, Cristi spune ca in Romania e greu sa te lupti cu o piata care nu exista.

"Poti sa faci compromis pana la a te compromite. In Romania, e greu sa lupti cu o piata care nu exista si cu un showbusiness la stadiul de hibrid, la 22 de ani de la decembrie 1989, insa noi incercam sa fim echidistanti chiar daca radiourile private si trendul asta hitstation fac legea de ceva timp", a spus artistul.

Concertul Iris se muta de pe Arena Nationala, pentru protectia gazonului

Solistul trupei Iris este de parere ca susccesul se cladeste in timp, dar nu in ultimul rand este nevoie de noroc.

"Sa dea Dumnezeu ca si Inna si Alexandra Stan si toti care vin din urma sa ajunga la nivelul Rihannei, si nu spun pastrand proportiile pentru ca oricat ai fi de talentat iti trebuie si noroc. Poate ca sunt foarte multi oameni talentati si la noi in tara si in afara tarii, dar nu sunt cunoscuti", a declarat Cristi Minculescu, pentru realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.