The MOOod si alti artisti romani fac parte din cea mai noua serie de confirmari de la organizatorii festivalului B`ESTFEST.

Line-up-ul B’ESTFEST Summer Camp se mareste cu inca trei nume autohtone: Subcarpati, Selectro (proiectul electronic din care fac parte Bully, D-laid si Marika) si The MOOoD. Prezentata de Ciuc Premium si Coca-Cola si sustinuta de Vodafone, editia din acest an a festivalului va avea loc in perioada 6-8 iulie, in cadrul B’ESTFEST Park din Tunari.

Pulp vine la B`ESTFEST!

The MOOoD este unul dintre numele importante ale curentului indie-alternative din Romania. Povestea lor a inceput in primavara lui 2006 cu o chitara primita cadou si un anunt pe internet ce cauta membri pentru o trupa noua.

Intre timp a inceput sa circule vorba ca sunt una dintre revelatiile indie ale Romaniei, asa ca a urmat un album, “OOo”, lansat in 2011 si primit cu incantare atat de catre public, cat si de critici.

Biletele pentru B’ESTFEST Summer Camp sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, pe www.myticket.ro si in retelele afiliate, la pretul de 125 de lei pentru o zi si 265 de lei pentru trei zile, 15 lei fiind valoarea voucherului de camping.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.