Ce era pana in prezent un zvon, acum este o realitate. Atat Daciana Sarbu, frumoasa deputat PSD, cat si iubitul ei, Alin Bobeanu au confirmat faptul ca in toamna anului viitor se vor casatori. Plecata saptamanal la Strasbourg, unde reprezinta Romania in calitate de observator in Parlamentul European, Daciana Sarbu isi face timp si pentru prietenul ei, Alin, in varsta de 26 de ani, component al echipei de volei Dinamo Geomin Bucuresti. Daca Daciana spune ca se viseaza plimbandu-se de mana, la Strasbourg, cu iubitul ei, acesta pare mult mai pragmatic. il preocupa nunta.

El a confirmat ca "in toamna anului viitor ne vom casatori. Ne-am cunoscut acum cinci luni, intr-un cerc de prieteni comuni si de atunci am ramas impreuna". La randul sau, Daciana ne-a declarat ca deja au inceput sa-si faca planuri de nunta. Au inceput sa caute un restaurant pentru petrecere, intrucat au constatat ca rezervarile se fac cu mult timp inainte. "Am intalnit restaurante unde rezervarile se fac si cu doi ani inainte", spune viitoarea mireasa. in ceea ce priveste rochia de mireasa, ea spune ca inca nu s-a gandit, dar ca in cele din urma va opta pentru o creatie din Romania, pentru ca "imi este mai la indemana".

Despre nasi, cei doi insuratei vor avea mult prea multe perechi. Mirele are deja stabilite vreo trei perechi, la nici una nu va renunta, la care se vor adauga alte perechi din partea miresei. "Nu sunt nume cunoscute, sunt prieteni de suflet, nu sunt politicieni, nu sunt vedete", mai povesteste Daciana.

Alin Bobeanu mai are un frate, Razvan care este parlamentar PSD, membru al tineretului social democrat, deputat de Neamt, coleg cu Daciana. Nascut in 1977, la Piatra Neamt, judetul Neamt, Razvan este casatorit si are o fetita, Nora Maria, botezata recent chiar de fratele sau si prietena acestuia. Daciana i-a cumparat de la Bruxelles finutei o rochita alba pentru botez si doua costume roz. "Ma bucur ca eu si Alin am fost alesi nasi. Voi boteza copii, pentru ca imi plac foarte mult si pentru ca si eu vreau sa am copii cand ma voi casatori. Nu voi accepta in schimb sa devin nasa de meserie pentru cupluri. Am sa cunun doar acele cupluri care imi sunt apropiate sufleteste", spune Daciana, care mai are un fin, David, in varsta de un an si cinci luni.

Fiica fostului ministru al agriculturii, Ilie Sarbu, nu doreste sa vorbeasca despre viata ei personala, pentru ca de ceva vreme a devenit superstitioasa. Alin si Razvan Bobeanu sunt fiii lui Raul Constantin Bobeanu, fost presedinte al Consiliului Judetean Neamt, pana la alegerile din 2004. Fostul lider local PSD s-a stins din viata acum doua luni, la varsta de 57 de ani.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.