Piticii de la Hollywood sunt ultragiati ca pentru filmul "Alba-ca-Zapada si Razboinicul Vanator" s-au folosit actori inalti in rolurile de pitici.

Matt McCarthy si trupa sa de teatru de actori minusculi planuiesc un mars de protest contra filmului "Alba-ca-Zapada si Razboinicul Vanator". Realizatorii filmului au folosit actori de inaltime normala si le-au supraimpus chipurile pe corpuri micsorate digital, relateaza wehodaily.com.

Asta a atras furia piticilor care au trimis o scrisoare presedintelui studioului Universal, Adam Fogelson:

"Ca reactie fata de aceasta prejudecata, piticii de la Beacher's Madhouse vor coordona un mars de protest de 100 de indivizi de mica statura, avand ca destinatie birourile Universal".

McCarthy precizeaza ca folosirea actorilor inalti in roluri de pitici este o jignire asemanatoare cu folosirea unui actor alb pentru a interpreta un personaj de culoare, iar actorului alb sa i se innegreasca pielea pe cale digitala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.