LifeStar 6 Iunie 2012 12:02
Scout Willis, fiica mijlocie a fostului cuplu Bruce Willis/ Demi Moore, a fost arestata si a petrecut o noapte la inchisoare in New York.

Fiica mijlocie a celor doi actori a fost surprinsa in dimineata de luni in timp ce bea o bere in statia de metrou Union Square din Manhattan. Scout Willis, studenta la Universitatea Brown, a oferit mai intai politiei o carte de identitate falsa, sub numele Katherine Kelly, si abia mult mai tarziu a prezentat la control propriul document de identitate.

Scout Willis a aparut in fata unui judecator din New York marti si a fost acuzata de fals in acte publice si consum de alcool in locuri publice. A fost eliberata fara cautiune, dar va reveni in fata tribunalului newyorkez pe 31 iulie, relateaza gandul.info.

Consumul de bauturi alcoolice din recipiente deschise este ilegal in spatiile publice din New York. Bruce Willis si prima lui sotie, actrita americana Demi Moore, au impreuna trei fiice: Rummer, nascuta pe 16 august 1988, Scout LaRue, nascuta pe 20 iulie 1991, si Tallulah Belle, nascuta pe 3 februarie 1994,


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.