Aflat in turneul de promovare a noului sau album, "Black and White America", Lenny Kravitz vine pentru a doua oara la Bucuresti.

Vocea sa inconfundabila va rasuna in Piata Constitutiei pe 28 septembrie 2012, de la ora 20.00.

Spiritul albumului Black And White America vine din locuri unde muzica acestui material s-a si nascut – de la mici comunitati din Bahamas pana la strazile marelui Paris. Inspirat de aceste locuri si in calitate de cetatean al acestei planete,compozitorul a scris primele cantece dupa o pauza de trei ani, iar ele au devenit imediat cea mai intima colectie de melodii din cariera sa.

"Fara indoiala, mediul mi-a oferit mult ajutor in procesul de creatie", spune muzicianul.

Albumul Black And White America este primul lansat la Atlantic Records/Roadrunner Records si primul dupa cel din 2008, It Is Time For A Love Revolution, care a marcat cel mai de succes debut al lui Kravitz in topuri.

Biletele pentru concertul Lenny Kravitz de la Bucuresti se gasesc la vanzare prin Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, DOMO, librariile Humanitas, Carturesti si pe www.eventim.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.