Pastora Soler, reprezentanta Spaniei la Eurovision, a declarat joi ca televiziunea publica spaniola a sfatuit-o "sa nu castige" finala de sambata seara.

Motivul? Spania trece printr-o recesiune economica, iar castigarea concursului vine cu obligatia de a gazdui urmatoarea editie, eveniment care "cere prea multi bani".

"Cred ca nu este momentul, nici pentru Spania, nici pentru televiziunea spaniola sa castigam Eurovisionul", a spus Pastora Soler intr-un interviu.

"Chiar daca vom castiga, cred ca va fi imposibil (sa organizam urmatoarea editie, n.r.), pentru ca acest lucru costa enorm de multi bani", a adaugat Soler, citata de mediafax.ro.

Romania s-a calificat deja in finala Eurovision, dupa prima semifinala care a avut loc marti seara. In ordinea intrarii in concurs, Mandinga va furniza al 14-lea recital al finalei de sambata. Diseara are loc a doua semifinala dupa care se vor califica alte 10 tari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.