Fanii metal vor putea sa-I urmareasca pe cei de la Children of Bodom in cadrul festivalului Peninsula din Targu Mures, pe 26 august.

Finlandezii de la Children of Bodom au o cariera de aproape 20 de ani in care au lansat sapte albume de studio, au strans fani in intreaga lume si au reusut sa inglobeze in muzica lor mai multe genuri de metal, de la power pana la melodic death.

O surpriza placuta va fi anul acesta, cu siguranta, trupa Firkin din Ungaria, care se autodescrie drept “crazy irish jumping” si promite sa faca o petrecere de top la Peninsula 2012.

Trupele din Romania vor fi nelipsite pe malul Muresului, fie ca vorbim de Vama sau Sarmalele Reci, care vor canta pe 25 august.

Rehab Nation revine la Peninsula, dupa ce tinerii au castigat locul trei la concursul de talente organizat anul trecut la festival, concurs care a dat posibilitatea unui numar de 16 formatii sa cante live si sa impresioneze publicul si juriul.

Pe 26 august colorStar va canta din nou pentru peninsulari, trupa de electrock din Ungaria aducand si melodii noi, incluse in cel de al cincelea album, “Flow”, lansat in luna mai a acestui an.

Biletele pentru Peninsula 2012 au fost puse in vanzare in reteaua de magazine Eventim si pe www.eventim.ro. Pana pe 1 august costul unui abonament este de 100 de lei si a unui bilet de o zi 40 de lei, iar dupa aceasta data, respectiv in timpul desfasurarii evenimentului, tichetul valabil 4 zile va costa 150 de lei, iar cel de o zi – 60 de lei.

Festivalul Peninsula 2012 va avea loc intre 23 si 26 august pe malul Muresului, in vecinatatea Complexului de Agrement Weekend din Targu Mures.

Citeste si ATB si New Model Army la Peninsula Targu Mures


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.