Actrita devenita activista pentru drepturile animalelor s-a oferit sa faca inchisoare in locul fondatorului unei organizatii neguvernamentale, arestat in Germania.

Fost sustinator al Greenpeace si fondator al organizatiei neguvernamentale ecologiste Sea Shepherd, canadianul Paul Watson a fost acuzat ca a pus in pericol echipajul navei pe care se afla, in timpul unei interventii in apele din Costa Rica. Evenimentul s-a petrecut in urma cu zece ani.

Paul Watson a fost arestat duminica, in Frankfurt, dupa ce fusese dat in urmarire internationala. Brigitte Bardot a fost inspaimantata de veste si a declarat ca vrea sa faca schimb cu Watson si sa fie ea inchisa in locul lui, scrie evz.ro.

"Sunt indignata ca a fost inchis. Ma ofer sa ii iau locul, pentru ca ii sunt complice. (...) Intotdeauna l-am sustinut pe Paul Watson, fratele meu de arme", a declarat Brigitte Bardot.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.