Averea Dianei, cu o valoare de 30 de milioane de dolari, va ajunge posesia printului William cand acesta implineste 30 de ani.

Diana, mama printilor William si Harry, a lasat o avere de aproximativ 20 de milioane de euro, cand a murit, in 1997. Averea consta in bijuterii, actiuni si bani, iar valoarea acestora a crescut la peste 30 de milioane de dolari, cu ajutorul investitiilor.

"E o suma considerabila si ii va fi de folos, daca vrea sa cumpere prima casa pentru el si Kate. Pentru ce altceva ar avea nevoie de bani?" , a spus o sursa apropiata cuplului regal, intr-un interviu pentru Daily Mail, citat de apropo.ro.

Printul William este departe de a fi sarac. Are un salariu anual de 60.000 de dolari, alocatie de la tatal sau plus mostenirea din partea bunicii sale, Elisabeta a II a, intr-un cont de trei milioane de dolari.

Exista posibilitatea si ca William sa decida sa renunte la mostenirea de la Diana in favoarea fratelui sau mai mic, Printul Harry.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.