LifeStar 16 Mai 2012 12:50
9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, rezumate intr-o revista a presei mondene. Astazi: Aleasa lui Sergiu Barboni e dezvaluita, iar aleasa lui Viorel Lis se revolta.

Cancan.ro ofera in exclusivitate numele concurentei pe care a ales-o Sergiu Barboni in finala emisiunii "Burlacul": Adelina Boie. Le uram sa fie fericite in cele cateva saptamani "de ochii lumii" pe care le vor petrece pe post de cuplu.

Viorel Lis s-a suparat pe Oana ca vrea sa-si puna silicoane, relateaza click.ro. Fostul primar stie ca femeia nu-si pune silicoane pentru barbatul ei de 60 de ani, ci pentru cel de 25 care vine dupa.

Monica Gabor este hotarata sa nu mai plece in Statele Unite ale Americii fara fetita ei, relateaza libertatea.ro.

Sperand sa profite de pe urma magiei sale si sa castige cateva voturi in plus, partidele l-au contactat pe castigatorul mentalist de la Romanii au talent, Cristian Gog, pentru a sustine spectacole in campania electoral. Gog i-a refuzat politicos.

"Da, am primit oferte si inainte de emisiunea ROMANII AU TALENT. Nu am acceptat nicio oferta, nu vreau sponsorizari si nu vreau sa ma manjesc cu astfel de lucruri. Nu stiu exact de la ce partide am fost contactat. Vrea sa fac mai departe ceea ce-mi place", a declarat mentalistul, citat de realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.