Juriul a ramas impresionat de tentativa concurentului de a "provoca moartea".

Cristian Gog, mentalistul de 30 de ani din Cluj-Napoca, este castigatorul celui de-al doilea sezon al emisiunii Romanii au Talent. In marea finala a editiei a doua a emisiunii "Romanii au talent", Cristian Gog a prezentat un numar de magie, care a impresionat foarte mult juriul.

Cristian Gog si-a inceput numarul afirmand ca vrea sa adreseze "o provocare mortii", iar ulterior alaturi de el pe scena au urcat un medic si o asistenta.

Tanarul si-a redus pulsul la zero, iar monitorul nu mai arata activitate cardiaca. Juriul era impresionat, dar au ramas cu gura cascata cand ulterior Gog a desigilat trei plicuri care contineau coli scrise. Pe colile respective erau trecute cuvintele fiecarui jurat din timpul performantei sale, demonstrand ca Gog a stiut dinainte ce vor zice, relateaza stirileprotv.ro.

Dupa anuntarea rezultatului final, a venit randul lui Cristian Gog sa nu isi mai gaseasca cuvintele.

"Daca atunci cand am facut actul (in timpul finalei, n.r.), am ramas fara bataile inimii, acum am ramas fara cuvinte. Va multumesc din suflet
", a spus Cristian Gog.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.