Actorul Iurie Darie este internat la Spitalul de Urgenta Bagdasar-Arseni din Capitala pentru investigatii medicale de rutina, a declarat, joi, managerul unitatii sanitare, medicul Anca Buliman.

"Actorul este bine. A venit pentru investigatii medicale de rutina. Astfel de analize trebuie facute periodic de catre orice persoana", a spus Anca Buliman.

Potrivit managerului unitatii sanitare, Iurie Darie ar putea ramane in spital doua sau trei zile, scrie MEDIAFAX.

In varsta de 83 de ani, Iurie Darie are o cariera remarcabila, ce cuprinde roluri in peste 40 de productii cinematografice. De-a lungul carierei, Iurie Darie a colaborat cu unii dintre cei mai importanti regizori romani ai secolului trecut: Ion Popescu Gopo, Mircea Dragan, Sergiu Nicolaescu, Gheorghe Vitanidis.

De asemenea, in teatru, actorul a cucerit audienta prin roluri memorabile in piese precum "Troilus si Cressida", "Umbra" si "Palaria". Anul acesta, in martie, Iurie Darie a primit premiul Gopo pentru intreaga cariera.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.