LifeStar 9 Mai 2012 12:40
9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, rezumate intr-o revista a presei mondene. Astazi: Antena 1 semneaza un pact cu diavolul, aka Oana Zavoranu.

Pazea, ascundeti femeile, copii si siliconul. Oana Zavoranu se intoarce sa joace in telenovele si sa modereze emisiuni de divertisment pentru Antena 1, scrie cancan.ro.

Vica lui Piturca vrea sa-si puna silicoane pentru ca, zice ea, femeia trebuie sa "arate bine la orice varsta", potrivit aceleiasi surse. Rectificare: femeia trebuie sa creada ca trebuie sa arate bine la orice varsta.

Serban Huidu a acceptat sa fie nasul fetitei Giulei Anghelescu, scrie click.ro. Micuta Antonia Sabina va fi foarte norocoasa. Cine se mai poate mandri cu un nas la inchisoare?

Pe principiul "niciun scandal fara mine", Catalin Maruta a chemat-o pe Loredana Pastrama la Happy Hour ca sa o faca mincinoasa, relateaza libertatea.ro.

Surse apropiate cuplului au dezvaluit pentru ziarulring.ro ca Adelina Pestritu si Razvan Ispas s-au mutat impreuna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.