Ana Ularu filmeaza zilele acestea la Praga, pe platoul celei mai recente pelicule semnate de regizoarea daneza Susanne Bier, castigatoarea de anul trecut a Oscar-ului pentru cel mai bun film intr-o limba straina („In a Better World”).

Actrița de 26 de ani joaca alaturi de Bradley Cooper („The Hangover”, „The A-Team” , „Limitless”) si Jennifer Lawrence („The Hunger Games”, „Winter's Bone” ), interpretii rolurilor principale.

„Serena” este o drama plasata in perioada crizei economice din perioada interbelica, in statul Carolina de Nord, din SUA. Pelicula va fi lansata in cinema in 2013.

Ana Ularu o interpreteaza pe Rachel Hermann, mama copilului lui George Pemberton (Bradley Cooper) si femeia care credea ca ii va fi aleasa.

„E un rol cu foarte multa emotie, un personaj care isi descopera puterea si determinarea prin intermediul instinctului de supravietuire, unul din eroii subtili ai literaturii. Este o placere sa construiesc raportul de puteri si traiectoria lui Rachel, mai ales fiind antagonista Serenei (Jennifer Lawrence), alaturi de o regizoare pe care o ADOR”, povesteste Ana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.