Intre un discurs critic la adresa Guvernului Tariceanu si discutii cu parlamentarii, pe hol, Mircea Geoana, presedintele PSD, a gasit timp sa se intalneasca, in ochii presei, cu formatia Cassa Loco. Baietii din trupa au tinut mortis sa-i inmaneze lui Geoana ultimul lor album, ce va fi lansat oficial saptamana aceasta. Unul din solisti, Leonard Muha, a spus ca il admira pe Geoana si ca a dorit sa-i prezinte ultimele creatii ale grupului. Intrebat de ziaristi daca ar vrea sa-l viziteze si pe premier, Muha a spus ca nu il place pe Tariceanu, ci doar pe liderul PSD. "Domnul Geoana este un barbat adevarat", a spus solistul, starnind rasete printre reporteri. Baietii de la Cassa Loco au mai spus ca ar mai fi un politician pe care al vrea sa-l viziteze, si anume presedintele Basescu, dar au adaugat ca acest lucru ar fi cam greu, datorita masurilor de protectie si a programului incarcat al sefului statului.

"Aveti in mine un fan adevarat", le-a spus Geoana muzicienilor, carora le-a promis ca va veni cu ziaristii la lansarea CD-ului lor. La final, baietii de la Cassa Loco nu au putut rata ocazia de a-si exprima opiniile negative despre parlamentari, care "in proportie de 90% stau degeaba", ca si despre ziaristi, pe care-i considera, cum au spus, "mari blatisti".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.