Fanii dubstep se vor putea bucura de prezenta unuia dintre cei mai cunoscuti reprezentanti ai genului in cadrul B’ESTFEST Summer Camp - Trolley Snatcha.

DJ-ul britanic va mixa in cea de-a doua zi de festival, B’ESTFEST desfasurandu-se in acest an in perioada 6-8 iulie, pe islazul Tunari.

Originar din Northampton, Marea Britanie, Trolley Snatcha, pe numele sau real Zack Kemp, este unul dintre cei mai profilici tineri producatori de dubstep ai momentului. Inca de la debutul sau, in 2009 cu piesa „The Future”, Zack si-a facut loc prin clasamentele muzicale, devenind in scurt timp unul dintre cele mai cautate nume ale genului de pe scena britanica.

In 2011, Trolley Snatcha a fost prezent in cadrul unor festivaluri precum Lowlands (Olanda), Glastonbury (Marea Britanie), Dour (Belgia), Balaton Sound (Ungaria) sau Urban Art Forms (Austria), anul acesta fiind randul Bucurestiului sa-l gazduiasca pentru un show pe care il va sustine pe 7 iulie, la B’ESTFEST Summer Camp.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.