LifeStar 6 Mai 2012 12:37
9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, rezumate intr-o revista a presei mondene. Astazi: Irinel Columbeanu a ramas fara bani, iar Stefan Stan se crede urat.

In mijlocul unei campanii electorale pentru scaunul de primar al Capitalei, Irinel Columbeanu a ramas fara bani, scrie cancan.ro. Nu este de bun augur.

Vacanta de vis la Roma, piperata cu niste certuri 'domestice' pe strada, pentru Andreea Esca si sotul ei, Alexandre Eram. La vita non e bela.

Radu Banciu
a reactionat la toate declaratiile facute de Monica Gabor despre prietenul ei chinez, Mr. Pink, relateaza click.ro. S-a saturat de atata "abureala". Si noi de altfel.

Castigarea concursului Vocea Romaniei si adoratia miilor de fane i-au intarit respectul de sine lui Stefan Stan, care pe vremuri se considera chiar urat, conform libertatea.ro. Acum daca toata lumea iti spune ca esti sexy, trebuie sa fie adevarat. In caz contrar este voba despre o conspiratie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.