9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, rezumate intr-o revista a presei mondene. Astazi: despre o noua nunta (a lui Teo Trandafir) si un nou copil (al lui Puya).

Urmatoarea nunta va rog! Presa mondena este obsedata de ultimele pregatiri pentru nunta lui Teo Trandafir. Mai este o luna pana la fericitul eveniment, iar verighetele vor fi aduse din Dublin, scrie click.ro.

Bianca Dragusanu
isi da cu parerea despre Monica Gabor, declarand ca fosta doamna Columbeanu nu l-a iubit niciodata pe Irinel, relateaza aceeasi sursa. Cine se aseamana se aduna.

Ce mai face Andrei Leonte? Traieste la fel de boem ca inainte. Merge cu metroul si are colegi de camera un cuplu, relateaza cancan.ro.

Puya se pregateste sa fie din nou tatic. Sotia lui ii va aduce pe lume, in august, cel de-al doilea copil, tot o fetita, potrivit aceleiasi surse.

Fanele sa se pudreze si sa se parfumeze. Shia LaBeouf se afla in Romania, scrie libertatea.ro. Sa speram ca si-a lasat transformerii acasa, ca Romania nu o duce bine la capitolul "starea drumurilor".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.