Biletele pentru concertul Lady Gaga se vor pune in vanzare incepand de vineri, 27 aprilie, acestea urmand a fi disponibile in mai multe categorii de pret, intre 150 si 475 lei.

Show-ul Lady Gaga de la Bucuresti face parte din turneul The Born This Way Ball, ce va debuta chiar in data de 27 aprilie, in Coreea de Sud. Evenimentul va avea loc pe 16 august 2012, pe Arena Nationala.

Incepand de vineri, 27 aprilie, fanii Lady Gaga isi vor putea achizitiona online biletele pentru concertul artistei, de pe www.Myticket.ro, urmand ca acestea sa fie disponibile si in reteaua Diverta.

Categorii
Gazon A - cele mai apropiate de scena, 345 lei;
Gazon B - 150 lei;
Locuri pe scaune - 185, 245, 275, 315, 325, respectiv 475 lei.

Va exista si un numar limitat de bilete in tribuna oficiala - locuri premium, cu fotolii de piele - la pretul de 695 lei.

Concertul din Romania este cel de-al doilea show al artistei confirmat in turneul sau european, dupa cel din Bulgaria, acestea fiind de altfel singurele tari din sud-estul Europei incluse in turneul The Born This Way Ball.

"Cum Romania este singura tara din regiune care va gazdui concertul Lady Gaga pe un stadion nou, construit la standarde internationale si inaugurat printr-o finala de cupa UEFA, mai mult ca sigur ca evenimentul de la Bucuresti va deveni un punct de atractie extrem de interesant pentru turistii din afara tarii! Mai mult decat atat, magnitudinea productiei The Born This Way Ball a permis pozitionarea scenei astfel incat toate locurile din stadion - inclusiv cele din peluza si inelele superioare - vor avea o vizibilitate foarte buna, prin urmare toti fanii artistei se vor bucura de o experienta de neuitat." a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.